We hebben een geweldige samenwerking met Wiebren van Kickoff Online voor de make-over van mijn webshop, Kedy! Creativiteit, oog voor detail en betrokkenheid kenmerkt zijn aanpak. Het resultaat overtrof mijn verwachtingen, en de nieuwe look heeft indruk gemaakt. Het project werd op tijd en zonder verrassingen voltooid. Als je een professioneel, creatief en efficiënte partner zoekt, raad ik Kickoff Online ten zeerste aan. Ook voor toekomstige projecten zullen we beroep doen op Wiebren van Kickoff Online!

Heidi Oroh

Kedy

Samenwerken met Wiebren van Kickoff Online heeft een aanzienlijke impact gehad op mijn websiteadvertenties en marketingstrategieën. Zijn expertise en innovatieve benadering hebben mijn verkeer en conversies verbeterd. Wiebren’s vermogen om complexe concepten toegankelijk te maken en op maat gemaakte oplossingen te bieden, maakt hem een waardevolle partner in sales en marketing.

Thieben Wandels

Wandels Accountancy

Wiebren neemt initiatief en begeleid je van A tot Z door de mallemolen van de sociale media tools die je ‘moet’ inzetten om je business up te graden. Hoe is het vandaag en hoe gaat het er morgen aan toe. Hij zegt niet wat je moet doen, hij zegt ‘hoe’ je het moet doen. Je krijgt dus coaching want als je een controle freak bent wil je alles ook zelf leren!

Mijn website Satellitegourmet.com heeft hij volledig gepimpt naar de noden die ik heb voor mijn platform! Hele persoonlijke toenadering en daar is nood aan vandaag! Duidelijkheid en toegankelijkheid van een website om te kunnen groeien, is zijn motto!

Wiebren heeft duidelijk voldoende skills over marketing en SM strategie en dat is vandaag de dag goud waard! Wiebren helps you in a good way through your needs for Your own business!

Jup, een goeie freelance marketing partner

Sabine Goethals

Satellite Gourmet

Een enthousiaste partner, ideaal voor startende of kleine familie bedrijven. Wiebren beschikt over de nodige creativiteit en inspiratie om de fundaties te leggen van een mooie website met daarbij de nodige content en graphics. Een jongeman met een groot potentieel.

Dana Vandeputte

AC Systems